Тим, хто не має доходів, будуть вважати, що вони мають 2 900

Тим, хто не має доходів, будуть вважати, що вони мають 2 900
Українцям, які не мають доходів, для отримання субсидії будуть умовно враховувати дохід в розмірі двох прожиткових мінімумів.

 

Про це під час зустрічі з представниками регіональних ЗМІ заявив заступник міністра соціальної політики Віталій Мущинін, пише "Укрінформ".

"Громадянам, які не мають доходів для розрахунку субсидії, буде враховано умовний дохід в розмірі двох прожиткових мінімумів для працездатної особи (з 1 травня 2016 року - 2900 грн)", - пояснив Мущинін.

За його словами, державою було зроблено крок назустріч тим людям, які орендують житло.

"Такі сім'ї, на підставі договору найму (оренди) житла, теж можуть оформити субсидію і значно менше платити за комунальні послуги. Варто наголосити, що наявність заборгованості з оплати за житлово-комунальні послуги не впливає на визначення права на призначення субсидії", - йдеться у повідомленні.

Джерело: www.epravda.com.ua

 

22 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. вася 2016-07-22 / 16:00:08

    "Українцям, які не мають доходів, для отримання субсидії будуть умовно враховувати дохід в розмірі двох прожиткових мінімумів" - это 2900 грн!!!!! Да минимальная зарплата 1400 грн! Да откуда взялась эта сумма? А почему не 10 прожиткових??? Оказывается мы получаем такие огромные доходы!!!??? Так дайте нам эти виртуальные деньги! Мы вдвоем безработные, нам 57-58 лет. Работы нет. Я с удовольствием пойду работать на 2900 грн!!! А может еще и подоходный заплатить с этой суммы? Мы продаем на барахолке вежи купленные еще в советское врем и сын помогает! Так нет, же! Отдай олигархам последнии копейки! С...уки! Уро...ды! Даже на нищих хотят заработать! Да мы по гроб будем теперь должны! Это ж надо такое придумать! Настоящий циничный геноцид народа!