Юрій Луценко влаштував у закарпатській прокуратурі «розбірки» через масову вирубку Карпат

Юрій Луценко влаштував у закарпатській прокуратурі «розбірки» через масову вирубку Карпат
У ці хвилини очільники районних прокуратур Закарпатської області відповідають на питання Генерального прокурора України Юрія Луценка, котрий влаштував справжні «розбірки» через масову вирубку лісу.

 

«На Закарпатті відбувається екоцид. Дерева, які саджали за Франца Йосипа зараз активно вирубуються і Карпати перетворюються на пустку. Ліс пиляли і пиляють і на наших очах це відбувається. Що вам потрібно, щоб ця проблемати скінчилась? Чого не вистачає? Судів, поліції?» - заявив під час виступу Юрій Луценко.

Розповів і про результати сьогоднішнього обльоту області:

«У будь-якому населеному пунктів вздовж румунського кордону я нараховував щонайменше 10 місць відвертих рубок. Або ви в цих районах наведете порядок, або вчіться літати. Або вчіться літати, або закрийте питання вирубки лісу», - пригрозив прокурорам Луценко.

Згадав Генпрокурор і про активне вивезення кругляка з області.

«Щодня з Тячівського, Рахівського, Міжгірського районів вивозиться до 100 машин кругляка. Машини йдуть далі, вагони йдуть далі. Під виглядом дров і тирси вивозиться величезна кількість кругляка. Я вимагаю, щоб ви розбиралися не з простими лісорубами, а зачинили вікно, через яке йде український ліс. Все це повинно припинитися. Термін – до кінця року. Якщо не припиняться, будуть інші методи», - заявив Луценко.

 

22 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Верховинець 2016-07-23 / 07:56:24

    Шкода, що Луценко не пролітав через Воловецький район, який за останні два роки нищать нещадно. Буває стоїш на вулиці пів годинки 8-10лісовозів можна зустріти за такий короткий час. В річках вода змалілася так, що вже немає де і замочитися. Воловець, Гукливий, Скотарське залишили з лисими горами, зато тепер до Жденіївської ріки добралися. Скоро дітям нашим легенди будемо складати про смереки.