Закарпатські поліцейські провели нараду стосовно обмеження руху великоваговиків у літню пору

Закарпатські поліцейські провели нараду стосовно обмеження руху великоваговиків у літню пору
Сьогодні в приміщенні Закарпатської обласної державної адміністрації відбулася нарада з питань посилення заходів державного контролю за дотриманням тимчасових обмежень руху великоваговиків автомобільними дорогами державного значення.

 

«Наразі патрульні вживають всі заходи, щоб не допустити порушень у сфері дотримання температурного режиму. Вибірково на відрізках автодороги Київ-Чоп розташовані пересувні вагові комплекси для перевірки дотримання водіями вантажівок вагових параметрів. Організовані місця відстою великоваговиків», - повідомив т.в.о. командира батальйону Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева Ярослав Галіцин.

Нагадуємо, що з 1 червня 2016 року рух автотранспорту загальною масою понад 24 тонни з навантаженням 7 і більше тонн на вісь за температури повітря +28ºС і вище заборонено всіма українськими автомобільними дорогами державного значення. Заборона діятиме до кінця літа з 10:00 до 22:00.

Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева звертається до перевізників з проханням дотримуватись норм чинного законодавства та розраховувати час і маршрут руху, зважаючи на обмеження та тимчасові незручності.

 

 

22 липня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів