Тячівська влада взялась за стихійний речовий ринок

Тячівська влада взялась за стихійний речовий ринок
Щотижня центр Тячева перетворюється на стихійний речовий базар. Торговці розкладають і розвішують свій товар де прийдеться – на газонах біля будинку культури, а іноді й просто на тротуарах та бордюрах.

 

В міській владі кажуть: з нелегальною торгівлею на території між рестораном «Україна» та відділенням Ощадбанку борються в судах не один рік, причому суди виносять рішення на користь міськради, передає Tyachiv.com.ua.

Останнім справу про господарську діяльність МПП «Гранат», яке й організувало речовий ринок, 6 липня розглянув Львівський апеляційний господарський суд. Він залишив у силі рішення господарського суду Закарпатської області, де йдеться про те, щоб визнати недійсним та скасувати державний акт на право постійного користування земельною ділянкою площею 0,325 га, виданий МПП «Гранат» для відкриття платної стоянки і речового ринку.

Тому Тячівська міська рада звернулася до МПП «Гранат» з листом, в якому просить до понеділка, 25 липня, добровільно звільнити незаконно займану підприємством територію між рестораном «Україна» та відділенням Ощадбанку. Якщо адміністрація підприємства цього не зробить у визначені строки, то міська влада має намір звільнити земельну ділянку в адміністративному порядку. 

Такого ж листа міський голова Тячева Іван Ковач направив і керівникам місцевих правоохоронних, контролюючих органів та управлінню Держгеокадастру.  

 

 

22 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів