Одинадцять художніх полотен виявили поліцейські на ужгородській вулиці

Одинадцять художніх полотен виявили поліцейські на ужгородській вулиці
Правоохоронці виявили на вулиці Баб’яка 3 сумки, в яких знаходилися 11 картин невідомого автора: на релігійну тематику та з замальовками природи.

 

Просто під мостом на одній із вулиць Ужгорода «оперативники» виявили мистецьку знахідку невідомого походження. В господарські сумки невідомі спакували 11 полотен. Картини хтось герметично покрив плівкою. При їх огляді на художніх роботах пилу чи бруду не виявлено. Більшість з них встановлено в саморобні рамки. Можливо, вони призначалися для перетину за кордон, припускають у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Знайдена серія включає полотна на релігійну тематику, пейзажі та замальовки квітів. Всі картини виконані маслом. Власник полотен та їхня товарна цінність встановлюється.

«Наразі слідчо-оперативна група ГУНП в Закарпатській області опитала можливих свідків, вилучила речові докази. Встановлюється автор знахідки, мистецька цінність полотен та їх приблизна цінність. Слідчі дії тривають», - повідомляє Олег Тупчій - заступник начальника карного розшуку Ужгородського міськвідділу поліції.

 

 

 

 

 

 

 

22 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів