«Карпати» розпочали підготовку до сезону

«Карпати» розпочали підготовку до сезону
Ужгородський гандбольний клуб «Карпати» вже тиждень проводить підготовку в обласному центрі до наступного сезону.

 

Команда тренуються в оновленому складі, адже у міжсезоння декілька карпатівок підписали контракти з іншими європейськими клубами, а Надія Воронова взагалі завершила спортивну кар’єру через травму. Зі старого складу в команді залишилися Яблонська, Лезінська, Мелекесцева, Готра, Шмітко, Гичка та Чундак. Також до команди долучилися кілька нових кравчинь із Запоріжжя, Тернополя та вихованці наших гандбольних тренерів. 

Як зауважив президент клубу Олександр Ледида: «У команді багато молоді, яка ща не грала в євро кубках, тож команда проведе кілька спарингів задля належної підготовки до відповідальних матчів».

В свою чергу головний наставник команди зауважив, що тренування носять оглядовий характер з метою переглянути потенційних новобранців команди. 

Слід зауважити, що в цьому році «Карпати» гратимуть у Кубку Виклику ЄГФ. Розпочнуть свої виступи в євро кубках зі стадії 1/16 фіналу. Можливими суперниками «Карпат» буде переможець пари «АСД Аріосто Паламаро Ферара» (Італія) -  ДГБ «Ротвейсс Тун СПЛ» (Швейцарія). Перша зустріч наших «Карпат» згідно календаря Кубку Виклику пройде в Ужгороді 12-13 листопада. 

Семен Михайлик 

 

 

23 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів