Водопровідну воду в американському містечку отруїли... марихуаною

Водопровідну воду в американському містечку отруїли... марихуаною
У водопровідній воді американського містечка Хьюго (штат Колорадо) виявили психоактивну речовину тетрагідроканнабінол, яка міститься в коноплі. 

 

Про виявлення каннабіоіду влада міста повідомили в четвер, 21 липня. Після цього жителям Хьюго роздали бутильовану воду і рекомендували утриматися від пиття водопровідної, і не використовувати її для приготування їжі. У той же час Департамент охорони здоров'я та навколишнього середовища Колорадо зазначив, що вода придатна для прийняття ванни, умивання, чищення зубів, а також миття посуду, прання і поливу саду, повідомляє Associated Press.

Зараз влада очікує результатів нових тестів, які повинні показати концентрацію речовини і чи являє вона небезпеку для здоров'я. Поки відомостей про отруєння жителів міста не надходило. У Хьюго проживають близько 730 чоловік.

Фахівці не виключають, що наркотична речовина потрапило в воду не випадково. Так, в одній з п'яти свердловин виявили сліди стороннього втручання, повідомили в Twitter представники поліції округу Лінкольн.

У Хьюго вирощування марихуани, як її продаж і вживання, заборонені. При цьому в штаті Колорадо вона легалізована.

 

23 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів