Закарпатським рятувальникам висловили подяку за підтримку табору для дітей переселенців

Закарпатським рятувальникам висловили подяку за підтримку табору для дітей переселенців
На ім’я начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Романа Гудака надійшла подяка від директора табору «SUNNY SMILE» за допомогу та підтримку у проведенні табірної зміни липня 2016 року для дітей, переміщених з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО, що розташований в готелі «Інтурист-Закарпаття» у м. Ужгород.

 

«Щиро дякуємо і висловлюємо надію, що це лише успішний початок нашої співпраці, і в майбутньому Ви ще не раз допоможете нам у справі відпочинку та розвитку дітей» - йдеться у документі, передає прес-служба УДСНС України у Закарпатській області.

Подяку за дорученням керівника отримав заступник начальника закарпатських рятувальників Богдан Ількович, який був присутній на закритті чергової табірної зміни даного дитячого табору.

На святі, окрім представників регіонального штабу Закарпатської області з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО та радника міністра соціальної політики України з питань внутрішньо переміщених осіб по Закарпатській області Геннадія Степанова були також присутні організатори табору, благодійники  та поважні гості.

Для своїх гостей дітки підготували святкову концертну програму, до якої входили виконання пісень та театралізовані вистави. Далі гості нагородили всіх діток відповідними подарунками.

На святі також було відзначено вихованців табору, котрі виконали завдання та намалювали малюнки на тему «Що мені запам’яталося після відвідин пожежно-рятувального підрозділу».

 

 

24 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів