СДПУ(о) пообіцяла більше не блокувати трибуну, бо досягла компромісу

Есдеки припинять блокаду, якщо депутати в середу заслухають окремо питання про "побиття депутатів" в Ужгороді і окремо питання про звіт тимчасової слідчої комісії Віктора Мусіяки щодо "політичних репресій".

 

Як повідомила "Українська правда" Фракція СДПУ(о) погодилась не блокувати трибуну Верховної Ради, про що після засідання погоджувальної ради заявив лідер есдеків Леонід Кравчук.

За його словами, есдеки припинять блокаду, якщо депутати в середу заслухають окремо питання про "побиття депутатів" в Ужгороді і окремо питання про звіт тимчасової слідчої комісії Віктора Мусіяки щодо "політичних репресій".

За словами Кравчука, перед цим дані два питання хотіли розглядати разом, і це було причиною блокування трибуни.

Як зазначив Кравчук, СДПУ(о) внесла проект постанов рекомендувати генпрокурору Святославу Піскуну і міністру внутрішніх справ Юрію Луценку звільнити прокурора Закарпатської області, а також начальників обласної міліції та управління МВС в місті Ужгороді.

У свою чергу Верховна Рада ухвалила рішення розглянути в середу окремим питанням побиття депутатів від СДПУ(о) в Ужгороді.За відповідну постанову проголосувало 320 депутатів.

Раніше парламент не підтримав пропозицію заслухати це питання у вівторок. "За" проголосували лише 164 (представники КПУ, СДПУ(о), "Регіонів України").


 

31 травня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів