Вступна кампанія в УжНУ: на бакалаврат вступають понад 12 тисяч абітурієнтів

Вступна кампанія в УжНУ: на бакалаврат вступають понад 12 тисяч абітурієнтів
25 липня відбулося чергове засідання Приймальної комісії Ужгородського національного університету. Предметом обговорення було питання допуску вступників до фахових випробувань, аналіз роботи Апеляційної комісії, про що інформували відповідно відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват і проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король.

 

Топ-новиною засідання було оприлюднення найсвіжіших даних про кількість заяв до Ужгородського національного університету від абітурієнтів, які бажають здобути різні освітні ступені та рівні у нашому виші.

Станом на 18.00 було зареєстровано 19 690 заяв. Зокрема, на денну форму навчання подано документи від 15 тисяч 515 абітурієнтів, заочну форму обрали  4 175 вступників. На бакалаврат до УжНУ поступає 12 тисяч 203 абітурієнтів. На здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» претендують  3 088 вступників, натомість 4 602 абітурієнтів обрали ОКР «спеціаліст».

Щодо кількості заяв, поданих вступниками  освітнього ступеня "бакалавр" (спеціаліст медичного або фармацевтичного спрямування), то тут лідерами є медичний факультет, факультет суспільних наук, юридичний факультет. Кожен з цих підрозділів вже має більше тисячі заяв. Наближаються до цієї позначки факультети  міжнародної політики менеджменту та бізнесу, іноземної філології, та філологічний факультет.

Ректор Володимир Смоланка підсумував, що за критерієм популярності серед абітурієнтів УжНУ на майже фініші вступної кампанії входить у почесну 15-ку серед вишів України.

Вероніка Кобаль, прес-служба УжНУ

 

26 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів