Юні карпатівки – чемпіони міжнародного турніру 

Юні карпатівки – чемпіони міжнародного турніру 
З 17 по 23 липня 2016 року у м. Капошвар (Угорщина) проходив традиційний фестиваль з гандболу, футболу, волейболу та баскетболу Youth Festival 2016, в якому приймало участь 28 країн-учасниць.

 

Уже третій рік поспіль не запрошуються на фестиваль команди з Росії та , на жаль, через ситуацію в Турції багато команд з Турції, Індії, Грузії та ін.. не змогли вилетіти для участі у змаганнях.

У змаганнях з гандболу Україну представляла Закарпатська СДЮСШОР з гандболу «Карпати» та ДЮСШ «Хуст-Нарцис». СДЮСШОР у змаганнях виступало у 5 вікових категоріях: дівчата U-16, U-14, U-12 та юнаки U-12 та U-10. А команда з Хуста у категорії дівчата U-12.

З перших днів всі були настроєні на серйозну боротьбу адже у кожній підгрупі були команди із Тайваня, Єгипту сильні команди з Голландії, Білорусі, Румунії, Угорщини, Словаччини та ін.

А виступили українці так:

Дівчата U-16 (тренери Чернов В.І. та ШукальО.Г. ) – чемпіонки фестивалю. Кращі гравці – Чіковані Теа (воротар), Гичка Вікторія, Беке Габрієла, Купчак Катерина, Шипляк Наталія.

Дівчата U-14 (тренери Калуцька М.В., Зубанич В.М.) – срібні призерки. Кращі гравці – Фіскареллі Ніка (воротар), Гававка Анна, Когуч Євгенія, Фенинець Катерина.

Дівчата U-12 (тренери Шукаль О.Г., Беке Д.о.) -– срібні призерки. Кращі гравці – Шпонтак Діана, Петрів Аліса, Сенинець Юлія – воротар.

Юнаки U-10 ( тренери Шайбаков А.Є., Беке Д.О.) -срібні призерки. Кращі гравці – Озимок Денис та Валерій, Семйон Іван, Шайбаков Нікіта – воротар.

Юнаки U-12 ( тренери Шайбаков А.Є., Беке Д.О.) – четверте місце. Кращі гравці – Шайбаков Нікіта – воротар, Беке Даніель . А команда з м. Хуст посіла престижне четверте місце.

 

 

26 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів