На економічний і соціальний розвиток Ужгорода депутати розподілили додатково 64 мільйони гривень

На економічний і соціальний розвиток Ужгорода депутати розподілили додатково 64 мільйони гривень
Чимало рішень сьогоднішньої сесії Ужгородської міськради – фактично «старт» для масштабних ремонтів, реконструкцій, оновлень у місті.

 

Майже 64 мільйони гривень, які надійшли від перевиконання бюджету Ужгорода в першому півріччі цього року, депутати розподілили на проекти розвитку, внесли відповідні зміни до програм, у тому числі економічного і соціального розвитку міста.

«Сьогодні розглянули більше 20 проектів рішень, усі питання безумовно важливі для життєдіяльності нашого міста, – прокоментував міський голова Богдан Андріїв, – але особливо хочу наголосити, що скеровані гроші на капітальне будівництво, ремонти і поточні видатки медицини, освіти, культури.

Як я і обіцяв на минулому сесійному засіданні, 1 мільйон 900 тисяч гривень спрямували на зведення реабілітаційного центру для інвалідів, крім того, 1,9 мільйона отримає міська лікарня на ремонт терапевтичного відділення, півтора мільйони на ремонтні роботи отримає дитяча лікарня, ще півтора мільйони гривень виділили на медикаменти та харчування для ужгородців у різних лікарнях.

Виділені гроші і на ремонти доріг, це Собранецька, Підгірна, Баб’яка, Перемоги, Анкудінова, площа Кирпи та багато інших, оновлення тротуарів. Буде зроблено водовідведення з влаштуванням каналізаційно-насосної споруди, щоб кожен рясний дощ не утворював озеро під залізничним мостом на вулиці Анкудінова.

Закуплять також додаткове кухонне обладнання для садочків та НВК, зроблять ремонти харчоблоків, реконструкції систем опалення, будуватимуть міні-котельні для навчальних закладів, зроблять ремонти покрівель дитсадків, реконструкції будівель шкіл, капітальний ремонт амбулаторії сімейного типу, збільшено видатки на придбання обладнання для анестезіологічного відділення з палатами інтенсивної терапії ЦМКЛ.

Додали грошей і на озеленення та утримання зелених насаджень, на вуличне освітлення, передбачено кошти на облаштування велодоріжок, на нанесення розмітки, ремонти внутрішньоквартальних територій, капітальний ремонт Пагорбу Слави, каналізаційної мережі на вулиці І.Франка тощо.

Збільшили на сьогоднішній сесії і кошти на капітальний ремонт фасадів та покрівель у рамках комплексної програми відновлення історичного центру, капітальний ремонт покрівель, житлового фонду, ліфтів у різних районах міста».

 

26 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів