Туристичне Закарпаття рекламуватимуть на національному телебаченні

Туристичне Закарпаття рекламуватимуть на національному телебаченні
Про це у четвер, 28 липня, на сесії обласної ради повідомив директор департаменту економіки Закарпатської ОДА Денис Ман.

 

«500 тисяч туристів відвідали Закарпаття за перші 6 місяців 2016 року. Ми маємо досить серйозний ріст по показникам туристичного збору - близько 30%. Це той податок, який залишається на місцях. Це значить, що громади отримали на 30% більше прибутків», - повідомив під час свого виступу у Закарпатській обласній раді Денис Ман.

Ман також заявив, що до області повертаються іноземні туристи. Зокрема, найбільшою популярністю наш регіон користується у жителів прилеглих країн ЄС, а також Білорусі, Чехії та навіть балканських країн. При цьому Ман заявив, що наразі в області та за її межами продовжується робота з популяризації туристичного потенціалу нашого регіону.

«За межами області будуть встановлені білборди, на національному ТБ з’являться відеоролики із рекламою туристичного Закарпаття. Обласна влада оголосила туризм пріоритетним і це одна із двох програм, яка отримала повне фінансування. Ми не помилилися, обираючи для себе цей пріоритет», - заявив Денис Ман.

uzhgorod.net.ua

 

28 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів