Як підопічні ГО «Щасливі діти» в похід ходили

Як підопічні ГО «Щасливі діти» в похід ходили
Не важливо, дорослий чи дитина, кожному екскурсія до лісу по душі. Тому в четвер, 29 липня, лісівники ДП "Великоберезнянське ЛГ" на чолі з директором лісгоспу Ольгою Олень організували такий похід лісовими угіддями для дітей із ГО "Щасливі діти".

 

Малечі у пізнавальній та цікавій формі розповіли, як необхідно вести себе в лісі, щоб не заблукати, на що необхідно звертати увагу, який одяг надівати та які речі з собою брати, як орієнтуватися.

Стартували діти з села Руська Мочар, пройшлися лісами на гору Яворник. А це, на хвилиночку, 1017 метрів над рівнем моря і подолали 12 кілометрів пішки. Лісівники під час походу показали дітям мальовничі місця рідної природи, познайомили з туристичними "родзинками" й розповіли багато цікавого про флору і фауна цього неймовірного куточку. Хлопці та дівчата вчилися збирати дрова, розводити багаття, готували їжу, а також збирали гриби, ягоди та лікарські трави. Залишили час для спорту. Діти із задоволенням грали в футбол і волейбол, долали бігову дистанцію на час. Нудно дітворі точно не було, адже в групі з 20 дітей були їхні однолітки, а інструктори разом із лісівниками підготували багато різноманітних і пізнавальних занять для великої і веселої дитячої компанії.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

29 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів