Ужгород потрапить до мережі інноваційних маршрутів Vodafone Smart Routes

Ужгород потрапить до мережі інноваційних маршрутів Vodafone Smart Routes
Наприкінці серпня 2016 року унікальний інноваційний туристичний маршрут Vodafone почне діяти і в Ужгороді.

 

Туристичний маршрут в Ужгороді об’єднає 12 найцікавіших пам’яток. Початок – із Закарпатського музею народної архітектури та побуту, фініш – площа Шандора Петефі. Загальна довжина - 3 км, отож гості міста зможуть за 1,5-2 години пройти усі важливі локації Ужгорода та дізнатися найцікавіші подробиці про них. Символом ужгородського маршруту став привітний ведмедик.

Маршрут в Ужгороді, як і в інших містах, буде прокладено за допомогою стрілок та спеціальних табличок з QR-кодами, символікою та номерами локацій. Таблички з QR-кодами встановлять безпосередньо біля пам'яток, стрілки вказуватимуть шлях до наступної локації.

Під час зчитування QR-коду за допомогою смартфона або планшета турист потраплятиме на сторінку з докладним описом і фото найближчого історичного чи культурного об'єкта – площі, будинку, пам'ятника. До опису пам’яток додаються посилання на детальну карту міста із зазначенням місць, де розташовані інші QR-таблички з ведмедиком. Окрім історичної довідки, ужгородці та гості міста можуть ознайомитися з цікавими історіями та легендами. З часом маршрут буде доповнюватися відеоекскурсіями.

Туристична стежка в Ужгороді поповнить карту інноваційних міських маршрутів Vodafone Україна – VodafoneSmartRoutes, в яких сучасні інформаційні технології, зокрема, послуги 3G-інтернету, використовуються для розвитку туристичної привабливості та інфраструктури українських міст.

Сьогодні мережа маршрутів Vodafone Україна уже діє в трьох містах: Полтаві, Чернівцях і Херсоні. Першою на карті VodafoneSmartRoutes у вересні минулого року стала «Стежка легенд» у Полтаві. Візуальним її символом є щаслива підкова. Маршрут об’єднав 20 культурних та історичних пам’яток Полтави.

Туристичний маршрут «Відкрий для себе Чернівці» діє з 1 жовтня 2015 року. Візуальний символ, який об'єднав 21 найцікавішу пам’ятку багатокультурного міста, – веселий їжачок.

26 травня цього року відкрито туристичний маршрут «Стежка сови» у Херсоні, до якого увійшли 20 пам’яток. Назву отримав від його головного персонажу – кумедної сови-моряка, - інформує прес-служба Vodafone.

 

 

29 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів