Рятувальники навчали ужгородців поводженню з вибухонебезпечними предметами

Рятувальники навчали ужгородців поводженню з вибухонебезпечними предметами
Як попереджати пожежі в побуті та запобігати загибелі людей на воді й під час виявлення вибухонебезпечних предметів, рятувальники Ужгородського та Свалявського районів розповідали громадянам.

 

29 липня працівники Ужгородського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області провели профілактичні заходи серед населення, що мешкає в районі обслуговування КП ЖРЕР №4 м. Ужгород.

Спочатку відбувся інструктаж з працівниками організації, котрі безпосередньо контактують з населенням, яке обслуговує ЖРЕР. Під час заходу фахівці ДСНС довели до присутніх статистичні дані про пожежі, які траплялися на території м. Ужгород та району, ознайомили з основними причинами загорань та заходами щодо їх попередження.

Далі, «озброївшись» матеріалами профілактичного характеру, спільно з представниками організації, почали подворовий та поквартирний обхід. Спілкуючись з ужгородцями, акцентували їх увагу на дотримання правил пожежної безпеки у побуті та роз’яснювали, яких заходів необхідно дотримуватися під час виявлення вибухонебезпечних предметів. 

Також не залишилася поза увагою рятувальників і проблема забезпечення безпеки громадян під час літнього відпочинку біля водойм. Проходячи біля річки Уж, вони підходили до відпочиваючих та розповідали про правила поведінки на водоймах. А щоб громадяни пам’ятали про правила безпечної поведінки, кожному відпочиваючому вручали листівки з відповідною тематикою. 

У свою чергу працівники Свалявського районного відділу місцем проведення профілактичної роботи обрали місцеву автостанцію. Свою роботу вони спрямовували на доведення до місцевих мешканців та подорожуючих проблем забезпечення пожежної безпеки в екосистемах, а також попередження нещасних випадків на водних об’єктах та правилах поведінки з вибухонебезпечними предметами.

 

29 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів