Майбутні тячівські мами зможуть застрахувати свої пологи

Майбутні тячівські мами зможуть застрахувати свої пологи
Сьогодні, 29 липня, на першому пленарному засіданні четвертої сесії Тячівської районної ради сьомого скликання депутати дали згоду на заключення договорів страхування між Тячівською РЛ №1 та страховими компаніями згідно з чинним законодавством.

 

Як пояснив депутатам і всім присутнім головний лікар Тячівської РЛ №1 Федір Яринич, укладання договорів між породіллею та страховою компанією відбуватиметься добровільно, передає Tyachiv.com.ua.

За умовами договору, породілля зможе придбати у страховій компанії страховий поліс. Лікарня укладає угоду зі страховою компанією на відшкодування за послуги, які надає майбутній мамі. Маючи поліс, жінка не звертається в аптеку, а отримує необхідні медикаменти у лікарні. Якщо з нею або дитиною трапляється нещасний випадок, страхова компанія надає відшкодування сім’ї. 

«Для нас це великий плюс. Бо за гроші, які будуть надходити як відшкодування, а це, як ми рахували, мільйон гривень у рік тільки з пологового будинку, ми відповідно зможемо щось у пологовому будинку робити. Ніхто нікого не змушує, страхування є добровільним. Кожна зі страхових компаній надає свої умови і пропозиції. Хто виграє – той і буде це проводити», – зазначив начальник відділу охорони здоров’я Тячівської РДА Іван Фабрицій.

Більшість депутатів таке рішення підтримали. 

 

 

29 липня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів