Москаль хоче змусити мити шампунем асфальт тих, хто поширює фейки

Москаль хоче змусити мити шампунем асфальт тих, хто поширює фейки
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль двічі прокоментував відео з розбитою дорогою до Синевирського озера, яке поширили деякі регіональні ЗМІ за останні дні.

 

Поширене 30 липня 2016 року відео з назвою "Аварийная дорога на озеро Синевир. Закарпатье 2016" насправді відзняте восени минулого року, – заявляє Геннадій Москаль. На ділянці дороги, яка показана на відео, вже більше місяця тому прокладено нове асфальтне покриття.

Натомість Москаль оприлюднив свіже відео, зняте напередодні. "Новий асфальт, ні ям, ні вибоїн, ні калюж – це бачать навіть місцеві корови! Завдяки відремонтованій дорозі кількість туристів, що приїжджають на озеро, збільшилася в десять  разів. Через три тижні, 21 серпня, готуємося приймати тисячі гостей на фестиваль «На Синевир  трембіти кличуть». Дуже гарна програма, буде народний артист України Василь Зінкевич. Запрошую всіх на фестиваль, зараз на озеро можна доїхати нормальною дорогою, не переживаючи за ходовку своєї машини", – заявив Москаль.

"А того, хто займається фейками й інформаційними провокаціями, спіймаю й примушу шампунем мити новий асфальт до Синевирського озера", – заявив чиновник.

 

01 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів