Закарпатські депутати схвалили виділення чергового траншу для ремонту доріг на Іршавщині

Закарпатські депутати схвалили виділення чергового траншу для ремонту доріг на Іршавщині
Як відомо, депутат обласної ради Михайло Станко чи не на кожній сесії  виходить з ініціативами щодо покращення стану населених пунктів Іршавщини, а, отже, якості життя її громадян.  

 

Цього разу колеги-депутати облради підтримали звернення Михайла Івановича щодо траси обласного значення Іршава - Білки - Вільхівка, повідомили у прес-службі облради. І схвалили виділення чергового траншу для ремонту наступних ділянок:

1) 189 тисяч грн. на ділянку автошляху по вул. Шевченка в с. Білки від Білки-Зовдуновицької ЗОШ І ступеня (с. Білки, вул. Шевченка, 52) до вул. Конституції — км 10+200 – 11+800.

2) 123 тисяч 200 грн. на ділянку автошляху між селами Осій та Білки — км 8+400 – 9+500.

– Це трохи менше, ніж очікувалося (195 тис. і 175 тис. відповідно), але однаково  добре. Головне - встигнути закінчити роботи до осінніх дощів, – каже Михайло Станко. Та звертає увагу депутатів місцевих рад, сільських голів на позитивний досвід, коли вдалося, об'єднавши кошти з обласного та місцевого бюджету Білківської сільської ради, де головує Василь Зейкан, виконати більший від запланованого об'єм робіт, що лише на користь жителям громади. 

–  Готовий до інших слушних пропозицій щодо наступних на черзі ділянок автодороги, адже маю надію, що вдасться й надалі продовжувати цю важливу для жителів Іршавщини справу, – наголошує депутат. 

                                                                             

 

 

01 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів