Мер Ужгорода сьогодні провів особистий прийом містян

Мер Ужгорода сьогодні провів особистий прийом містян
Особистий прийом ужгородців сьогодні проводив міський голова Богдан Андріїв, зафіксовано 33 звернення, але загалом зі своїми проблемами і негараздами прийшли більше півсотні людей.

 

Як і зазвичай, було 4 основні блоки питань: прохання про матеріальну допомогу, переважно на лікування, щодо виділення землі, надання житла і ремонти – дахів, каналізації, покрівель, доріг, інформує прес-служба Ужгородської міськради.

Дуже часто люди звертаються у крайній безвиході, кілька питань стосувалися проблем, які можна вирішити лише в суді. Консультації, як діяти, надавала, на прохання Богдана Євстафійовича, начальник управління правового забезпечення міської ради Олена Жулінська.

Жителі одного з колишніх гуртожитків на проспекті Свободи прийшли скаржитися, що не можуть приватизувати помешкання, бо будівлю завод, якому вона належала, продав приватному власнику із сусідньої області.

Були і скарги на сусіда, з яким уже кілька років триває війна, прохання допомогти з ремонтом покрівлі в приватному будинку, хоча міська рада цього робити не може, численні звернення надати житло, зокрема, зверталися й люди, котрі навіть не зареєстровані в Ужгороді і не перебувають на квартирній черзі. Попри те, що місто не має у своєму розпорядженні житла, з такими проханнями щоразу приходить чимало громадян.

Щодо комунальних проблем, то сьогодні, очевидно, через наслідки двох буревіїв, які лютували в Ужгороді минулого тижня, особливо багато було прохань зрізати гілки і навіть цілі дерева.

Звернулися до міського голови і представники зоозахисної організації «Барбос» – вони розробили пропозицію (програму) на кілька років щодо регулювання в Ужгороді чисельності безпритульних тварин.

У документі йдеться про гуманні методи відлову, тримання на карантині, стерилізацію тварин, профілактичну обробку, вакцинацію від сказу, заходи з прилаштування до господарів, просвітницьку роботу, спрямовану на те, щоб чотирилапих безхатьків було менше. Програма передбачає і потенційну участь партнерів, благодійників, залучення грантових коштів, адже на сьогодні стерилізація однієї собаки коштує 100-150 гривень, а за розрахунками «Барбоса» потрібно було б провести таке хірургічне втручання протягом 2016-2019 років принаймні 1,5 тисячі тварин. Крім того, необхідний спеціальний автомобіль для вилову і транспортування чотирилапих, дезинфекційні засоби, вакцини, корми тощо. Богдан Андріїв запевнив, що пропозиції волонтерів докладно вивчать.

Загалом за підсумками прийому громадян міський голова дав чимало доручень керівникам профільних підрозділів.

 

01 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів