Крадії електрики на Закарпатті заплатять майже 200 тисяч штрафів

Крадії електрики на Закарпатті заплатять майже 200 тисяч штрафів
ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період з 25 по 31 липня поточного року працівниками Товариства виявлено 53 факти крадіжок електричної енергії.

 

Зокрема, було складено 36 Актів про порушення Правил серед населення та 17 Актів – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо). 

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж останнього тижня було виявлено у Тячівському та Хустському районах (6 та 5 порушень відповідно). При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження приладу обліку (13 випадків). Також частим порушенням за останній період є пошкодження та зрив пломб енергопостачальника (9 випадків).

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 7-ми районах. Найбільше порушень при цьому спостерігається у м. Ужгород та Ужгородському районі (4 і 5 випадки відповідно). Так, найпопулярнішим порушенням за останній тиждень стало пошкодження розрахункового засобу обліку (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

При цьому впродовж семи днів Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 194 тис. грн, із яких:

-   у побуті – на суму 161 тис. грн;

-   у юридичному секторі –  на суму 33 тис. грн.

Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»

 

 

01 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів