Закарпатські лісівники сподіваються, що прокуратура покінчить з незаконними вирубками

Закарпатські лісівники сподіваються, що прокуратура покінчить з незаконними вирубками
Під час проведення раптової ревізії у липні поточного року у Верхньоводянському лісництві ДП «Великобичківське ЛМГ» комісією з числа працівників лісової охорони лісогосподарського підприємства було виявлено три факти незаконної вирубки 421 дерева загальною 637 куб. м. породи бук.

 

У результаті чого державі нанесено збитків на загальну суму 3 млн 126 тисяч гривень, інформує прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

Начальник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга каже:

– На даний час боротьба з незаконними рубками є одним з головних напрямків роботи лісівників Закарпатського краю. На жаль, поки що не має чіткого налаженого контролю з боку виконавчої влади. Однак я впевнений, що новий прокурор Володимир Гаврилюк після вказівки Генерального прокурора України Юрія Луценка нарешті наведе порядок зі справами, які представники Закарпатське ОУЛМГ систематично передають.

За результатами раптової ревізії звільнено лісничого Верхньоводянського лісництва Юрія Ясінського, старшого майстра лісу Володимира Піпаша та майстра лісу Михайла Медвідь. Матеріали про порушення направлено до Управління захисту економіки та ГУ НП в Закарпатській області для подальшого розслідування.

 

 

01 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів