Ми відкриті до спілкування і готові чути зауваження городян – Богдан Андріїв

Ми відкриті до спілкування і готові чути зауваження городян – Богдан Андріїв
Міський голова Богдан Андріїв запевнив, що стосовно встановлення тераси на Корзо, котра обурила ужгородців, реакція міської влади буде.

 

"Ми чуємо громадськість і будемо діяти відповідно. Зараз триває монтаж тераси. Дозвільні документи на неї є. Але якщо будуть відхилення від погодженого відповідними службами документу та певні недоліки – звертатимемося до власника з вимогою їх усунути або ж узагалі демонтувати терасу. Завтра на місце вийде комісія, котра все вивчить", - сказав міський голова, який зараз перебуває у відпустці, втім, стежить у соцмережах за реакцію городян на новинку на Корзо.

На питання Uzhgorod.in про те, як взагалі сталося так, що у принципі було погоджено розміщення тераси площею в 40 кв.м. майже на самому "хресті", яка, до того ж, має статичні конструкції  (і котра, цілком очевидно, візуально псуватиме перспективу на головну пішохідну вулицю Ужгорода), міський голова відповів: "На виконкомі ми не мали, так би мовити, 3-D зображення. Якщо тераса не відповідатиме тому, якою вона має бути на Корзо – будемо реагувати. Запевняю вас у цьому. Ми відкриті до спілкування і готові чути зауваження городян загалом і активістів зокрема. Якщо тераса псуватиме вигляд історичного центру й викликатиме спротив громади та фахівців – діятимемо відповідно". Відтак запросив активістів до участі у комісії.

Наостанок у розмові міський голова повідомив, що найближчим часом від зовнішньої реклами звільнятимуть площу Хмельницького, а затим перейдуть на площу Дружби народів.

Нагадаємо, мова йде про терасу у пішоходному центрі міста, спорудження якої збурило соціальні мережі.

 

03 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів