Водопостачанням, відеоспостереженням та управлінням транспортом в Ужгороді прагнуть зайнятися іноземці

Водопостачанням, відеоспостереженням та управлінням транспортом в Ужгороді прагнуть зайнятися іноземці
Представники чеської фірми «ARS Water» з Праги, яка пропонує комплексні рішення з облаштування і підтримки роботи для населених пунктів щодо водозабезпечення, каналізаційних мереж із очисними спорудами, систем вуличної зливової каналізації напередодні зустрілися з виконуючим обов’язки міського голови Ужгорода, першим заступником міського голови Іштваном Цапом.

 

Директор та головний інженер Олександр Кияненко та Олександр Герасимов розповіли, що вже вивчили проблеми Ужгорода, зокрема, з очисними спорудами, і готові надати конкретні пропозиції для їх вирішення. Також нададуть і проект щодо розбудови мережі вуличних дощових стоків, інформують у прес-службі Ужгороської міськради.

Фірма зараз активно пропонує свої послуги на ринку Закарпаття, проводить перемовини з керівниками міст, сіл, обласною владою.

На зустрічі був також представник однієї з канадських фірм, який розповів про проект «Безпечне місто», який передбачає встановлення на вулицях таких відеокамер, що дають можливість глибокої деталізації зображення, аби, до прикладу, можна було чітко ідентифікувати обличчя людини, котра скоїла правопорушення, а також передбачає систему точок екстреного реагування, звідки передається сигнал, скажімо, поліції.

Ішлося й про систему управління всім міським транспортом, яка дає широкі можливості – від синхронізації руху автобусів до коригування між світлофорними об’єктами тощо.

 

04 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів