Закарпатських поліцейських сьогодні вітали і нагороджували представники місцевої влади і сусідніх держав

Закарпатських поліцейських сьогодні вітали і нагороджували представники місцевої влади і сусідніх держав
В Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулися урочистості з нагоди першої річниці роботи оновленої поліції.

 

На зборах колективу нагородили працівників поліції, з вітальним словом виступили гості: місцева влада та закордонні колеги, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Першим привітав присутніх т.в.о. начальника ГУНП в Закарпатській області Степан Довгунь, розпочав із вшанування тих людей у формі, які віддали життя під час виконання службових обов’язків. Правоохоронці понесли кошик з квітами до пам’ятника загиблим працівникам органів внутрішніх справ Закарпатської області на Православній набережній, присутні в залі вшанували колег хвилиною мовчання.

 

«Сьогодні перед поліцією стоять не менш важливі завдання і серйозні поклики, ніж 25 років тому. Переконаний, що ми зможемо з честю захистити від зла громадян. Запорукою цьому є наша вірність присязі та службовому, громадському обов’язку, а також бажання служити українському народові. Головне, щоб люди не втрачали надію та вірили в перемогу справедливості та в ефективність правоохоронної системи. Довіра до поліції – це той важіль, який в умовах демократії має давати відчутні результати. І тому ми зробимо все, щоб в наших лавах працювали лише сумлінні працівники», – наголосив Степан Довгунь.

Очільник закарпатської поліції відзначив 30 працівників ГУНП в Закарпатській області грошовими преміями.

 

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль також виступив з вітальним словом. «Губернатор» з власного досвіду знає, що значить бути правоохоронцем, адже з 1995 до 1997 роки перебував на посаді начальника управління Міністерства внутрішніх справ України у Закарпатській області. Одним із найвагоміших досягнень закарпатської поліції Геннадій Москаль назвав безпечність нашого краю. «Дозвольте мені щиро, від імені державної адміністрації привітати вас з першою річницею поліції України. Я хочу вам подякувати за те, що ви утримали ситуацію. Я не перебільшуючи, скажу, що Закарпаття – це одна із найбезпечніших для проживання областей України», – наголосив Геннадій Москаль.

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації нагородив правоохоронців нашого краю почесними грамотами та подяками адміністрації і ради за сумлінне відношення до виконання службових обов’язків по захисту прав і свобод громадян, зразкову дисципліну, відданість Присязі поліцейського та з нагоди Дня Національної поліції України.

Заступник голови Закарпатської обласної Ради Петро Грицик відмітив, що у зв’язку з реформою, професія поліцейського знову стала модною в Україні. Крім цього,  чиновник пообіцяв фінансове сприяння закарпатській поліції.

Прокурор Закарпатської області Володимир Гаврилюк під час свого виступу наголосив, що поліція сьогодні здійснює свої перші кроки, а це є найважчим.

«На поліцію покладено великі надії, надії на мир та співпрацю. У вас надбагато завдань та викликів, і ви з цим справляєтеся. Мирного неба та здоров’я вам та членам ваших сімей. З боку працівників органів прокуратури Закарпатської області ми будемо сприяти у всіх ваших законних починаннях та намірах. Лише разом ми зможемо досягти спільної мети – захистити громадян», – наголосив Володимир Гаврилюк.

Привітали зі святом поліцію і представники Ужгородської міської ради. Перший заступник міського голови Ужгорода Іштван Цап вручив подяки міського голови Ужгорода.

Голова обласної ветеранської організації Віктор Отовчиць у виступі наголосив, що серед закарпатських ветеранів міліції багато історичних постатей, які отримували унікальні нагороди за заслуги, і нині не живуть у дорогих віллах та не їздять на VIP-авто, але є істинними патріотами нашої країни.

 

Віктор Отовчиць вручив медалі та грамоти Асоціації ветеранів МВС України та нагородив Почесним знаком Асоціації ветеранів МВС України полковника поліції Довгуня Степана Зіновійовича,  т.в.о. начальника ГУНП в Закарпатській області.

Насамкінець виступила Генконсул Словацької Республіки в Ужгороді Янка Бур'янова, яка звернула увагу на те, що святкування закарпатські правоохоронці розділили з словацькими та угорськими колегами. «Ваша співпраця в роботі – це наша безпека. Бажаю багато успіхів, здоров’я та енергії у вашій складній роботі», – наголосила Генконсул.

 

 

 

04 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів