В облраді Закарпаття сьогодні відбувся прийом громадян

В облраді Закарпаття сьогодні відбувся прийом громадян
Увівши чітку систему  прийому  населення з особистих  питань керівництвом обласної ради, цього першого серпневого четверга, згідно із графіком, затвердженим розпорядженням голови  облради, населення  краю приймав  в.п.о. голови Петро Грицик, оскільки Михайло Рівіс перебуває у зарубіжному відрядженні. 

 

На прийом записалися люди з різних районів області: Ужгородського, Хустського, Перечинського,  Тячівського, Великоберезнянського районів та  м. Ужгорода. Більшість із них – літні люди та матері з дітьми, які прийшли із проблемами соціального характеру – щодо сприяння у виділенні матеріальної допомоги та санаторних путівок для лікування.

Всього більше 30 закарпатців. Були й колективні звернення щодо необхідності ремонту сільських вулиць, дитсадків, амбулаторій, повідомили у прес-службі облради.   

Петро Васильович уважно вислухав кожного. Багатьом заявникам допоміг  невідкладно. Зі складних питань – направив клопотання  до  відповідних управлінь та  служб виконавчої влади, роз’яснив заявникам спірні питання, з окремих  скарг -  порекомендував звернутися в судові інстанції. 

– Вразив приїзд дідуся із Хустщини, який виховує покинутих донькою  онуків. На щоці – скупа чоловіча сльоза, яка зачепила. Так от, він не просив собі грошей на оздоровлення, а діткам – взуття, одяг та ранці в школу, яка ось-ось відкриє двері перед малечею.

Не менш вразив приїзд дівчинки з Ужгородського району, яка просила кошти на пересадку спинного мозку молодшому братику. Звісно, ми допоможемо через Програму «Турбота», а також з інших джерел, але однозначно не залишимо їх на одинці з проблемами, – поділився П.Грицик та додав, що, на жаль,у такому скрутному становищі нині дуже багато краян.

Усім, звісно, не допомогти, але обласні  обранці й цього разу на першому пленарному засіданні четвертої сесії облради суттєво збільшили «гаманець» Обласної програми «Турбота» щодо посилення соціального захисту закарпатців. Відповідно побільшало і  шансів підтримати жителів краю. 

                                                                                  

                                                       

 

 

04 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів