В ДСНС показали наслідки зіткнення мкроавтобуса і вантажівки на трасі Київ-Чоп

В ДСНС показали наслідки зіткнення мкроавтобуса і вантажівки на трасі Київ-Чоп
Внаслідок ДТП на Абранському перевалі, як уже повідомлялося, загинула пасажирка мікроавтобуса, а водій травмований. Подробиці ДТП повідомили в Управлінні ДСНС у Закарпатській області.

 

4 серпня о 14:24 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття повідомили про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на автошляху Київ–Чоп, 718 км (Абранський перевал), за участю вантажного автомобіля «Рено» та мікроавтобуса «Форд».

Для ліквідації наслідків ДТП на місце події прибуло відділення державного пожежно-рятувального поста с. Нижні Ворота Воловецького району. Вони з’ясували, що 31-річна пасажирка вантажного мікроавтобуса від отриманих внаслідок аварії травм померла на місці, а 35-річний водій травмувався. Обидва потерпілі – мешканці м. Львів.

За допомогою гідравлічного обладнання, рятувальники витягли з понівеченої машини та передали медикам «швидкої» керманича «Форда». Його було госпіталізовано у Воловецьку центральну районну лікарню. Далі бійці ДСНС деблокували тіло загиблої, яку затисло в кабіні транспортного засобу.

Детальні обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

 

05 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів