Закарпатські депутати на боротьбу з контрабандою виділили 12 мільйонів гривень

Закарпатські депутати на боротьбу з контрабандою виділили 12 мільйонів гривень
Закарпатська обласна рада затвердила Регіональну програму боротьби з контрабандою, організованою злочинністю та корупцією на 2016 – 2020 роки, повідомили у преес-службі облради.

 

Протидіяти контрабанді планують, створивши атмосферу суспільної нетерпимості до злочинів і забезпечивши належну організацію митних оглядів товарів із залученням незалежної експертизи. Заплановане вдосконалення матеріально-технічного забезпечення, а саме придбання автомобільного транспорту спеціального призначення та спеціальної техніки для оперативних підрозділів. 

Очікуваними результатами виконання заходів Програми є: створення нових, прогресивних, дієвих форм та методів роботи підрозділів Управління СБУ в Закарпатській області у забезпеченні виявлення та локалізація діяльності найбільш соціально небезпечних злочинних угруповань, що спеціалізуються на контрабанді високоліквідних товарів, стратегічної сировини, транспортних засобів, культурних, історичних, валютних цінностей, а також заборонених до вільного обігу засобів і речовин; збільшення потенціалу у виявленні та запобіганні корупції шляхом впровадження ефективних антикорупційних системних програм; досягнення ефективності та прозорості на основі нових засад формування та реалізації  антикорупційної політики; забезпечення швидкого реагування та комплексного вирішення проблем захисту економічних інтересів держави; покращення внутріполітичного становища, забезпечення захисту конституційних прав та свобод людини на основі чітко визначених пріоритетів; виявлення та припинення випадків порушення митного законодавства при переміщенні лісоматеріалів через митний кордон України.

Фінансування заходів Програми здійснюватиметься за рахунок коштів обласного бюджету та інших джерел, не заборонених чинним законодавством. Загальний обсяг фінансових ресурсів, які необхідно залучити для реалізації Програми на весь період – 12 млн. 755 тис. гривень. 

 

08 серпня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів