Фехтувальника Анатолія Герея закарпатці підтримують флеш-мобом у соцмережах

Фехтувальника Анатолія Герея закарпатці підтримують флеш-мобом у соцмережах
Ужгородці масово фотографуються на фоні бігборду із зображенням спортсмена. Далі фото публікують у соцмережах з хеш-тегом #goHereygo.

 

Член олімпійської збірної України з фехтування, закарпатський шпажист Анатолій Герей розпочне змагання на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро на стадії ТАВ 32 (індивідуальні бої). Однак його прихильники тримають кулаки за свого земляка уже кілька тижнів. Аби підтримати спортсмена – запустили тематичний флеш-моб. Ідея належить журналістам на шанувальникам спорту Олександрі Артюхіній, Анатолію Костюху та Олександрі Терембець.

Закарпатці запустили флешмоб #goHereygo, аби підтримати свого олімпійця

“Для мене Олімпіада — це справжнє свято спорту. Коли біля телевізорів та моніторів збирається чимала кількість глядачів і навіть тих, хто до цього часу спортом не цікавився. За роки незалежності Закарпаттю не так багато вдавалося похвалитися — серед олімпійців на літніх іграх Анатолій Герей є одним із перших. Він не просто чемпіон світу, призер Чемпіонату Європи та Кубків світу, його ім’я вписане в історію вітчизняного і світового фехтування. Однак, мало краян знає, що у нас є справжня олімпійська надія.

Анатолій дуже скромний хлопець, і попри всі здобутки залишається простим і відкритим, він має харизму і кожен, хто хоч раз з ним спілкувався, залишається під враженням.

Саме тому головне завдання закарпатців – підтримати свого земляка. Ідея запуску бордів з Толіковим фото — не нова, її підтримали і фотографи, і управління молоді та спорту Закарпатської ОДА і влада міста» — розповіла «Дню» закарпатська уболівальниця Олександра Артюхіна.

Бігборд зі світлиною олімпійської надії Закарпаття розміщено у самісінькому центрі міста – на площі Поштовій, підтримати спортсмена зробивши селфі з олімпійцем закликають як закарпатців, так і гостей краю.

 

09 серпня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів