Закарпатці сьогодні мали нагоду поспілкуватись з обласним керівництвом

Закарпатці сьогодні мали нагоду поспілкуватись з обласним керівництвом
Низку звернень  уважно вислухав сьогодні під час особистого прийому громадян виконуючий повноваження голови обласної ради Петро Грицик. 

 

Більшість з них стосувалися покращення житлових умов, різного роду земельних питань, розбудови сільської інфраструктури, працевлаштування тощо, повідомили у прес-службі облради.

Традиційно було чимало звернень про надання матеріальної допомоги на лікування хворих закарпатців. 

За результатами прийому з окремих питань Петро Васильович дав доручення працівникам виконавчого апарату облради, з деяких звернувся з клопотанням у відповідні обласні та районні інстанції, окремі вирішив, як мовиться,  на ходу. 

–  Це добре, що закарпатці приходять із своїми болями, тривогами до  обласної влади, бо за місцеві проблеми, за покращення життя наших краян насамперед відповідаємо ми, представники самоврядної та виконавчої гілок влади.  З реформою децентралізації ми повинні навчитися об’єднуватись навколо проблеми, ідеї, задуму і спільно приймати рішення, залучаючи гранти та міжнародні проекти технічної допомоги, які й спрямовані на місцевий розвиток. Бо лише так можна збудувати громадянське суспільство.  То ж двері обласної ради завжди відкриті для наших краян, - наголосив Петро Грицик. 

 

 

 

09 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів