День прапора в Хусті відзначать флешмобом і велопробігом

День прапора в Хусті відзначать флешмобом і велопробігом
10 серпня у Хустській міській раді відбулося засідання оргкомітету з питань відзначення 25-ї річниці Незалежності України та Дня прапора. Провів зібрання в.о. Хустського міського голови Василь  Сабадош.

 

– День Державного прапора в цьому році відзначатимемо не так, як раніше, заходи розраховані на кілька днів.

Зранку, 23 серпня, о 9 годині біля краєзнавчого музею відбудеться підняття прапора. Відтак Центр бального та спортивного танцю «Еліт» проведе хореографічний флешмоб «Мій рідний край, моя земля».

З 18 до 21 години усі любителі двоколісного  транспорту зможуть взяти участь у велопробігові, протяжністю 10 кілометрів у межах міста та його околицями, який проводить ГО «Велооб’єднання», – розповіла заступник начальника управління культури, молоді і спорту Мирослава Криванич, передає mediakhust.net.

Також з нагоди свята у центральній міській бібліотеці пройдуть вечори-зустрічі з першими депутати незалежної Хустської міської ради, а в міській картинній галереї відбудеться відкриття персональної виставки Сергія Галая.

Слід зазначити, що під час засідання присутні вирішили, що у рамках святкування виїзної торгівлі не буде, а головні урочистості в Хусті відбудуться 24 серпня.

 

 

10 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів