Стало відомо, скільки закарпатців загинуло у війні з Росією

Стало відомо, скільки закарпатців загинуло у війні з Росією
Останні офіційні дані у четвер, 11 серпня, озвучила заступник директора Департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА Наталія Омелянюк.

 

Так, за офіційними даними, антитерористична операція на Сході України вже забрала життя 80 закарпатців. Окрім того, 66 особам офіційно встановлено статус інваліда.

Загалом же Закарпатська область відправила на захист України понад 4 тисячі своїх жителів. Із 3893 вже офіційно отримали статус учасника АТО та мають відповідне посвідчення. Вони взяті на облік для призначення відповідних пільг та компенсацій згідно чинного законодавства.

Стосовно пільг та грошових компенсацій, то тут процес також не зупиняється. Так у Департамент фінансів Міністерства оборони України оформлено та подано матеріалів на виплату одноразової грошової допомоги 62 сім’ям військовослужбовців, які загинули в АТО. Станом на 10.08.2016 року грошову допомогу виплачено 61 сім’ї на загальну суму 36,5 млн грн. На розгляді комісії Міністерства оборони України знаходиться ще 1 пакет документів.

Окрім того, на виплату одноразової грошової допомоги  учасникам АТО, яким встановлено інвалідність або ступінь втрати працездатності без встановлення інвалідності всього оформлено та подано в Департамент фінансів МО України матеріали на 92 чол. Станом на 10.08.2016 року грошову допомогу виплачено 60 чоловікам на загальну суму 7 млн 575 тис. грн. На розгляді комісії Міністерства оборони України знаходиться ще 32 матеріали.

 

11 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів