На трасі Київ-Чоп приземлилися військові літаки

На трасі Київ-Чоп приземлилися військові літаки
На автодорозі Київ-Чоп у Рівненській області в ході навчань "Небесний щит - 2016" успішно здійснили посадку військові Міг-29 та Су-24, повдіомили у Генштабі ЗСУ.

 

Імітовану посадку авіаційної техніки здійснили між селами Крупець та Михайлівка Рівненської області. За практичним виконанням льотного елементу навчань спостерігали перший заступник начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Ігор Колесник, командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Дроздов, представники місцевої влади. Практична фаза навчань триває.

Т.в.о. командира Повітряного командування "Захід" полковник Олексій Марченко прокоментував: "Відповідно до плану бойової підготовки виконувалася посадка літаків Міг-29 та Су-24 на визначену ділянку дороги. За роки існування Збройних Сил України відповідний елемент льотний склад виконується не вперше, є великий попередній досвід при відпрацюванні зазначеного елементу льотно-тактичної вправи на базових військових аеродромах, а також під час проведення заходів перебазування авіації на інші визначені аеродроми. Оскільки в країні триває напружена та складна ситуація, ми завжди повинні бути готові виконувати бойові завдання по виводу літаків з-під удару".

 

11 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів