Закарпаття вкотре узгодило з Польщею відкриття нового пункту пропуску

Закарпаття вкотре узгодило з Польщею відкриття нового пункту пропуску
Голова Закарпатської облради Михайло Рівіс зустрівся з Маршалоком Підкарпатського воєводства (Польща) Владиславом Ортилем у рамках програми   міжнародного  форуму "Перспективи розвитку туризму в Карпатському Єврорегіоні", повідомила прес-служба обласної ради.

 

У ході двухсторонніх переговорів з паном Ортилем йшлося про поглиблення співпраці між Закарпаттям і Підкарпатським воєводством, проведення спільних заходів у соціально-економічній та культурній сферах, а також вироблення  спільних позицій щодо відкриття  пункту пропуску на українсько-польському кордоні «Лубня-Волосате».

– Нарешті досягнуто домовленості про підготовку договору  з питань співпраці між Подкарпатським воєводством та Закарпаттям, що дасть змогу мати доступ до ще одного фінансового інструменту в рамках Східного партнерства Польща–Білорусь–Україна. Також досягнуто принципової згоди щодо  відкриття пункту пропуску на українсько-польському кордоні «Лубня-Волосате» на території Закарпатської області . Однак до втілення домовленостей ще треба багато працювати, – прокоментував Михайло Рівіс. 

 

11 серпня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів