За півроку на Закарпатті склали 145 протоколів за заподіяння шкоди лісу

За півроку на Закарпатті склали 145 протоколів за заподіяння шкоди лісу
Тривають спільні рейди працівників лісової охорони та представників Нацполіції задля боротьби з недобросовістними працівниками лісової галузі та браконьєрами.

 

Всього за І півріччя силами працівників Закарпатського обласного управління лісовго та мисливського господарства було проведено 743 профілактичних та попереджувальних заходів з охорони лісу, який знаходяться в його підпорядкуванні. Рейди мали на меті виявити порушників, які незаконно вирубують ліс або вивозять лісопродукцію без належних ознак електронного обліку.

Так, за результатами обстежень було складено 145 протоколів. Сума штрафів склала майже 17 тисяч гривень, а сума заподіяної шкоди понад 228 тисяч гривень, повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

За 2015 рік було проведено 1720 рейди та складено 425 протоколів.

Тільки у вівторок, 9 серпня, працівниками лісової охорони Білоберезівського лісництва з працівниками Великоберезнянського відділення поліції під час проведення чергового рейду щодо виявлення самовільних рубок в лісовому фонді, який розташований в межах лісового фонду Великоберезнянського району, було перевірено чотири автомобілі, загружених лісопродукцією задля подальшої перевірки.

Дані вантажівки зупинені на відрізку автодороги Чорноголова – Дубриничі (6 – й км.). Два водії мали супровідні документи – товарно-транспортні накладні на 1-метрові дрова породи береза, граб, бук. Дві – не мали. Для з’ясування всіх обставин та встановлення походження лісопродукції працівниками поліції дані автомобілі затримані.

 

 

 

11 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів