Генеральне консульство Угорщини в Ужгороді відкрило свої двері для гостей з нагоди ювілею

Генеральне консульство Угорщини в Ужгороді відкрило свої двері для гостей з нагоди ювілею
Угорщина - одна з перших країн, яка визнала незалежність нашої держави, і дипломатичні представництва якої уже з 1991 року розпочали в Україні свою діяльність.

 

25 років тому в Ужгороді відкрилося Генеральне консульство Угорщини. До цієї ювілейної дати Генконсульство підготувало ряд святкових заходів. 

Як ми вже повідомляли, напередодні біля гуртожитку УжНУ №4 урочисто відкрили оновлений спортивний майданчик, збудований за підтримки Уряду Угорщини.

Сьогодні ж Генеральне консульство Угорщини в Ужгороді відкрило свої двері для гостей - протягом дня екскурсійні групи у супроводі одного з консулів мають можливість відвідати приміщення цієї дипломатичної установи. Запрошенням із вдячністю скористалися і представники Ужгородської міської ради, які сьогодні побували у робочих кабінетах, залах консульства, у котрі зазвичай відвідувачі установи не заходять.

Щиро вдячні Генеральному консулу Угорщини в Ужгороді Йожефу Бугайла за запрошення та щирий прийом, а консулу Ласло Віда за дуже цікаву екскурсію, зазначають у прес-службі Ужгородської міськради.

До слова, кожного року Генеральне консульство Угорщини в Ужгороді видає 50 тисяч шенгенських віз та близько 15 тисяч дозволів малого прикордонного руху.

 

13 серпня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів