"Нова поліцейська історія" ["New police story"] в кінотеатрі "Ужгород"

Трюкач Джекі Чан не зраджує своїй музі. Навіть вирішивши випробувати свій талант у драматичній іпостасі, він залишився тим самим добряком-поліцейським, що мужньо вершить чудеса еквілібристики.

 

Компашка молодих і перспективних творців комп?ютерних стрілялок, вирішила перевірити сво? нове дітище на поліцейському підрозділі Вінга (читай Джекі Чана). Кривава бойня, що забрала життя всіх підлеглих Вінга, їм вдалася. Гра очолила рейтинги касових зборів. А от Вінг не зміг оправиться від почуття безпорадності і картини убивства дев?яти товаришів по службі. Він перетворився в депресивного алкоголіка, що волочиться кабаками злочинного міста Гонконг.

Йому знадобилось більше року, щоб розлучитися зі склянкою віскі та повернутися в поліцейську дільницю. Ну звичайно ж, якщо Вінг поверта?ться, значить буде справжня війна.

"Нова поліцейська історія" значно ближче до класичних фільмів Джекі, ніж до "80 днів навколо світу", екранізації роману Жуля Верна. Містер Чан, виконуючи ролі чесних поліцейських у гонконгівських бойовиках, неодноразово знищив всю азіатську мафію. Але зупинитися йому не сила, як і його феніксоподібному супротивнику. Така в них доля. Новим сюжет фільму "Нова поліцейська історія" назвати аж ніяк не можна, Джекі, як завше, чесно гра? самого себе. Але, як то кажуть, не новизною ?диною досягаються успіхи в кіноіндустрії.

[b]Жанр: бойовик, екшен
Студія: JCE Production
Режисер: Бенні Чан
У ролях: Джекі Чан, Ніколас Це, Деніел Ву
Сайт: http://newpolicestory.jce.com.hk/popup_eng.htm
Рейтинг редакції:
Тривалість: 124 хв.[/b]

 

03 червня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів