"Три ікси — 2" ["xXx: State Of The Union"] в "Ужгороді"

Ви знаєте хто такий Тупак? Якщо ви не затятий цінитель його творчості і не знаєте пари убивчих цитат, значить ви дещо не в темі, як і більшість білих хлопців у цьому фільмі.

 

Поки Він Дизель освоював нову професію "Лисого няньки", головну роль у фільмі зіграв Айс Кьюб. Мускулистий афро-американський хлопець, що активно стібе білих недоумків, циту? Тупака (це репер такий) і жонглю? своїми колишніми товаришами по службі, так званими Морськими котиками, яко цирковими бубликами.

Як і личить супер-агенту, ?кс ряту? Америку, а заодно і її президента. У цьому йому допомагають авторитетний і шальоно живучий шеф (Самуель Л.Джексон), хакер і агент поліції Кайл Стіл (Скотт Спідмен).

Разом з Айс Кьюбом в картину прийшли реп та лексика з "Поганих хлопців". Зйомки сіквела "?ксів" очолив Лі Тамахорі, режисер бондівського "Помри, але не зараз". ?дине, що залишилося від першого "?кса" ? Самуель Л.Джексон. Не чекайте від цього фільму старих емоцій, він начебто б про того самого супер-героя, але новий ?кс зовсім не той, що колись. Часи міняються.

[b]Жанр: трилер, пригоди, кримінальний екшн
Студія: Columbia
Режисер: Лі Тамахорі
У ролях: Скотт Спідмен, Айс Кьюб, Семюел Л. Джексон, Вільям Дефо, Нона Ем Гайе, ?ксзібіт
Сайт: http://www.sonypictures.com/movies/triplex2
Рейтинг редакції:
Тривалість: 97 хв.[/b]

 

03 червня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів