Шахрая з берегівського банку засудили на три роки позбавлення волі

Шахрая з берегівського банку засудили на три роки позбавлення волі
Вироком Берегівського районного суду Закарпатської області засуджено мешканця Берегівського району до 3 років та 3 місяців позбавлення волі за скоєння шахрайства у великих розмірах.

 

Встановлено, що мешканець Берегівського району, працівник однієї з банківських установ м. Берегово, в період з квітня 2012 року по жовтень 2014 року, з метою незаконного збагачення, користуючись картковими рахунками своїх родичів, які отримували одноразову допомогу при народженні дитини через вказане відділення банку, корегуючи суми виплат в розрахункових списках, шляхом зменшення в одних осіб та збільшення інших, незаконно заволодів коштами у великих розмірах, в загальній сумі понад 160 тис. грн., інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

За принципової позиції Берегівської місцевої прокуратури чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.190, ч.1 ст. 358, ч.4 ст. 358 КК України – заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене повторно та у великих розмірах, а також підроблення офіційного документу та використання завідомо підробленого документу, призначено покарання у вигляді  позбавлення волі строком на 3 роки та 3 місяці.

 

 

 

 

15 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів