Четверо закарпатців цього року стали жертвами нещасних випадків на виробництві

Четверо закарпатців цього року стали жертвами нещасних випадків на виробництві
На підприємствах Закарпатської області з початку року сталося 18 нещасних випадків, пов’язаних з виробництвом, з них 4 із смертельним наслідком, повідомили в Управлінні Держправці у Закарпатській області.

 

На колегії Управління Держпраці, що відбулась сьогодні, проведено аналіз стану виробничого травматизму та вжитих Управлінням заходів щодо попередження випадків травмування. Як відмітив начальник Управління Богдан Дорош, одним із основних завдань, що стоять перед установою, є попередження виробничого травматизму. З цією метою за сім місяців державними інспекторами проведено 255 перевірок, в ході яких виявлено 2710 порушень нормативно-правових актів з охорони праці, до адміністративної відповідальності притягнено 183 працівники на загальну суму 58 463 грн., у 20 випадках заборонена експлуатація машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки. 

Із звітами про вжиті заходи щодо усунення причин настання нещасного випадку та недопущення подібних в майбутньому виступили керівники та посадові особи запрошених на колегію підприємств, де спостерігається ріст виробничого травматизму: начальник служби охорони праці Закарпатської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Іван Щерба, інженер з охорони праці ТОВ «Платі Юкрейн Лімітед» Владислав Палько. Після ґрунтовного вивчення питання, в обговоренні якого взяли участь завідувач сектору експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Володимир Яцків, начальник відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Віталій Ляхович, завідувач сектору нагляду в АПК та СКС Володимир Вербовський, члени колегії розробили ряд конкретних заходів, спрямованих на покращення стану виробничого травматизму.

Рішенням колегії роботу УГТ у формі ТзОВ Завод «Флекстронікс ТзОВ» та ПАТ «Ужгородський турбогаз» з питань охорони праці та промислової безпеки визнано незадовільною.

 

19 серпня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів