Кількість ДТП на Рахівщині зросла на третину

Кількість ДТП на Рахівщині зросла на третину
Вчора, 18 серпня, у м.Рахові відбувся брифінг, присвячений проведенню на території області Всеукраїнського місячника безпеки дорожнього руху. З  журналістами та представниками громадськості спілкувався очільник Рахівської поліції майор  Володимир Мателега.

 

Як розповів очільник районної поліції, протягом січня-серпня слідчі райвідділу розслідували 34 кримінальні провадження за фактами вчинення дорожньо-транспортних пригод. У порівнянні з минулим роком кількість ДТП на Рахівщині зросла (торік було 26 кримінальних проваджень), повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Уже скеровано до суду з обвинувальним актом 3 кримінальні провадження по факту вчинення ДТП.

У залишку слідчих перебуває 39 кримінальних проваджень по факту вчинення ДТП.

Як наголосив майор Мателега, основним завданням місячника безпеки дорожнього руху є  нагадати людям про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Водночас  працівники поліції націлені на виявлення та припинення грубих порушень ПДР, які призводять до скоєння дорожньо-транспортних пригод. А це, насамперед, керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, виїзд на смугу зустрічного руху та порушення правил проїзду залізничних колій.

Журналістів та представників громадськості запросили на спільні рейди з групами швидкого реагування. Присутній на зустрічі громадський активіст, член Громадської ради при ГУНП в Закарпатській області Іван Малько та журналісти радо погодились взяти  участь у таких рейдах.

 

 

19 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів