Закарпатські ліси знов під загрозою – ЄС вимагає скасувати заборону на експорт лісу-кругляка

Закарпатські ліси знов під загрозою – ЄС вимагає скасувати заборону на експорт лісу-кругляка
Президент Петро Порошенко переконаний, що найближчим часом Україна отримає черговий транш фінансової допомоги від Європейського Союзу.

 

"Я переконаний в тому, що найближчим часом ми отримаємо потужну фінансову подушку для реформ у вигляді траншу Євросоюзу", - сказав Порошенко.

Заступник голови бюджетного комітету парламенту Віктор Кривенко стверджує, що Порошенко, говорячи про "фінансову подушку", мав на увазі допомогу від Європейського союзу в сумі 600 млн євро, передають "Вести" з посиланням на "112 Україна".

Нардеп пояснив, що надання цієї суми Україна пов'язане з необхідністю відмови від заборони експорту лісу-кругляка.

"Йшлося про фінансову допомогу в 600 млн євро, але там є серйозна проблема, і вона ще не вирішена. Європейський союз вимагає, щоб ми скасували закон про заборону на експорт лісу-кругляка. Для України, після прийняття закону, вже є більше 20 нових підприємств деревообробних. Це єдиний шанс відродити галузь і зупинити цю варварську вирубку, яка мучить ліси", - повідомив депутат.

 

20 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. роман 2016-08-21 / 12:52:41

    МОЖЕ ВАРТО СПИТАТИ В САМИХ ЗАКАРПАТЦІВ ЧИ ЗГОДНІ ВОНИ КОСИТИ НАШІ ЛІСА САМ ПРОТИ ВИРУБКИ НАШИХ ЛІСІВ ХАЙ (ЄС ) СВОЇ ЛІСА РУБАЮТЬ .