На Закарпатті нагородили найсумлінніших платників податків

На Закарпатті нагородили найсумлінніших платників податків
Церемонія нагородження переможців обласного туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2015» відбулася напередодні, 22 серпня, у Закарпатській обласній державній адміністрації, повідомили в ДФС у Закарпатській області.

 

Переможців, а ними стали 16 підприємств у 10 номінаціях та категоріях: мале, середнє та велике, привітали Михайло Рівіс – голова Закарпатської обласної ради, Марта Волощук – голова Ради ВГО АППУ у Закарпатській області, Володимир Колесніков – начальник Закарпатської митниці ДФС, Юрій Сакалош – заступник начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області та Степан Кіяк – заступник начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області. Відкривав захід виконанням Гімну України Камерний хор «Кантус».

Голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс подякував підприємцям за плідну працю та чесність. За його словами, присутні під час урочистого нагородження суб’єкти господарювання – локомотив розбудови економіки краю та добробуту його жителів.

Начальник Закарпатської митниці ДФС Володимир Колесніков також відзначив сумлінність при сплаті податків присутніх на заході підприємців та подякував за їх роботу.

– Податки, які сплачуються до бюджету забезпечують виконання державою її соціальних зобов’язань, а також направляються на підтримку обороноздатності нашої держави, що є надзвичайно важливим фактором на сьогоднішній час, – підкреслив Володимир Колесніков.

– Цього року номінантами в Закарпатській області стали представники майже всіх представлених в краї галузей економіки. Це і переробна промисловість, і сфера торгівлі, і аграрна галузь, і галузь машинобудування, і охорона здоров’я та соціальна допомога, і сфері послуг. Присутні сьогодні тут платники успішно подолали перший тур. Попереду ще змагання за звання найсумліннішого платника всієї України. Сподіваємось наші закарпатські підприємства привезуть дипломи переможців і кілька статуеток з Києва, – зазначила голова ради територіального відділення Асоціації платників податків України області Марта Волощук. 

Закарпатські суб’єкти господарювання, які вже не вперше перемагають у обласному етапі, мають великі шанси досягти найвищого щабля і на загальнодержавному рівні. 

Насамкінець церемонії нагородження Камерний хор «Кантус» привітав платників-переможців та виконав пісню «Многая літа».

 

23 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів