В Ужгороді на Гагаріна іномарка врізалася у "швидку"

В Ужгороді на Гагаріна іномарка врізалася у "швидку"
Вчора близько 11-ї години вечора на вулиці Гагаріна в Ужгороді трапилося ДТП з потерпілими, повідомили в Управлінні патрульної поліції у м. Ужгород і Мукачево.

 

Прибувши на місце події, патрульні побачили, що учасниками аварії стали Mercedes-Benz та карета швидкої медичної допомоги.

Як попередньо з’ясували правоохоронці, водій іномарки, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу швидкій, що рухалась по головній. В результаті ДТП один з медиків отримав травму.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та забезпечили регулювання дорожнього руху під час оформлення ДТП. Обидві пошкоджені автівки знаходяться на штрафмайданчику міського відділу поліції. Справою займаються слідчі.

 

23 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. василь 2016-08-23 / 13:50:17

    Учора на очах у поліцейського, який регулює рух на стикові площ Жупанатської, Поштової та Корятовича Шкода на словацьких номерах пішла на обгін колони і мало не врізалася в учбову Дачію. На моє зауваження поліцейському, чому він не зупинив порушника, той пробурмотів щось на взірець "він не створив аварійної ситуації". Брехня - треба було бачити обличчя інструктора учбової машини, який ледь устиг загальмувати, щоб уникнути зіткнення. Поки поліція штрафує за паски безпеки знахабнілі неадеквати їдуть на червоне світло...