Відразу два міжнародних футбольних турніри серед дітей проводять на Закарпатті

Відразу два міжнародних футбольних турніри серед дітей проводять на Закарпатті
Одразу два масштабні міжнародні футбольні турніри серед дітей проходять на футбольних полях краю: 4-й за ліком «Кубок Карпатія» та 3-й міжнародний турнір на честь Андрія Гаваші. 

 

Якщо в останньому беруть участь 31 команда в двох вікових групах  U-15  та U-17 (2000 та 2002 р.н.) , то в Кубку Карпатії – майже 80 дитячих команд у чотирьох вікових групах 2005, 2006, 2007, 2008 та 2009 р.н.

У турнірі на честь знаного кіпера київського «Динамо» та екс-голови Федерації футболу Закарпаття сьогодні тривають матчі другого туру.

У перших зустрічах досить впевнено зіграла команда з Німеччини – «Бранденбург» U-15, яка перемогла однолітків з львівського УФК «Карпати» - 3:1, а УФК «Харків» у цій віковій групі з таким же результатом здолав донецький «Шахтар».

Проте вже в своєму першому матчі вихованці Володимира Мухлиніна (1-й тур пропускали, бо в групі є лише три команди) перемогли УФК «Харків» - 3:0 й мають хороші шанси вийти з групи з лідируючої позиції. А київське «Динамо» підтвердило реноме вітчизняного гранда, наголову розбивши словацький ФК «Кошіце» - 10:0. Прикро, що ведучи в рахунку мукачівський «Мункач» поступився костопільському «Вересу» - 2:4. 

А в старшій групі ужгородський СДЮСШОР мінімально програв «Шахтарю» - 0:1. «Динамо» переграло одеський «Чорноморець» - 4:1, а в закарпатському дербі «Мункач» - «Севлюш» (Виноградів) переможця так і не було виявлено.  

У Кубку Карпатії триває третій ігровий день,команди визначають свої позиції у групах, від завтра розпочнеться стадія плей-оф. 

Семен Михайлик

 

 

23 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів