Госпіталізованим з отруєнням клієнтам ужгородського ресторану поставили діагноз – сальмонельоз

Госпіталізованим з отруєнням клієнтам ужгородського ресторану поставили діагноз – сальмонельоз
22 серпня до відділення Обласної клінічної лікарні звернулося 11 людей з гострими болями у животі. Наступного дня було госпіталізовано ще 6. Ще один хворий знаходиться у Мукачівській лікарні, а двоє – у Львівській. Серед госпіталізованих є жінка на 22-му тижні вагітності. Всі вони – учасники банкету у готельно-ресторанному комплексі «Praha».

 

«На сьогодні знаходиться 17 чоловік на стаціонарному лікуванні в Обласній клінічній інфекційній лікарні. Двоє з них знаходилися у відділенні інтенсивної терапії, тобто стан їх був досить важкий. На сьогодні у відділенні інтенсивної терапії знаходиться один хворий, але стан його уже середньої важкості. Всіх інших хворих стан ближчий до задовільного на сьогодні. Тобто всі отримали відповідну терапію і стан їх всіх покращився», — Михайло Поляк, головний лікар Обласної клінічної інфекційної лікарні

Лікарі поставили діагноз – сальмонельоз – і кажуть, що останнім часом на Закарпатті спалахів цієї хвороби не було. В закладі провели повну перевірку, дезинфікували територію та обстежили персонал ресторану. Виявили, що деякі продукти були без документації. Результати обстеження продуктів будуть за три доби. Інформацію щодо цього оновлюватимуть на сайті Обласної клінічної інфекційної лікарні. На сьогодні заклад припинив роботу до з’ясування результатів.

 

23 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів