Чопські прикордонники обурені заявою військового комісара Ужгородського військкомату

Чопські прикордонники обурені заявою військового комісара Ужгородського військкомату
Військовослужбовці Чопського прикордонного загону висловлюють глибоке занепокоєння та розчарування з приводу заяви військового комісара Ужгородського військкомату Миколи Журавльова щодо анонсованої акції - «Вони не воювали, а рубали ліс, а ми воювали і висадимо новий».

 

В ній він напряму кинув тінь на усіх прикордонників Чопського загону, які брали участь в антитерористичні операції.

Він жодним чином не врахував, що прикордонники мотоманевренних груп та окремої бойової прикордонної комендатури пліч-о-пліч з військовослужбовцями Збройних Сил України, Національної гвардії, добровольчих батальйонів воювали та захищали суверенітет і територіальну цілісність нашої країни в межах Луганської та Донецької областей. 

Таке висловлювання представника Збройних Сил України викликає, щонайменше нерозуміння. Миколі Журавльову варто було б особисто поглянути у вічі батькам та рідним загиблих і поранених закарпатських прикордонників, а також більше 420 прикордонникам, які брали участь або ще перебувають в районі проведення АТО. Він мав би особисто сказати їм про те, що вони «не воювали». 

"Подібні заяви в нелегкий для країни є вкрай недоцільними, а своєю популістською акцією  військовий комісар, як представник Збройних Сил України, намагається вбити клин у відносини між Збройними Силами України та прикордонною службою. Вважаємо, що лише правоохоронні органи наділені повноваженнями надавати правову оцінку діям громадян та визначати ступінь провини за вчинені правопорушення. 

Ми, прикордонники-учасники АТО, закликаємо усіх бойових побратимів не піддаватися подібним заявам окремих офіцерів, які намагаються нас розсварити і на цьому фоні отримати сумнівні «дивіденди» та хибну славу", - передає прес-служба Чопського прикордонного загону

 

 

23 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. тать бандерівець 2016-08-24 / 07:12:08

    А що тут не так? Не треба прикриватись АТОшниками!!! Бо дійсно поки ті були на проходженні служби в лугандоні то місцеві вовсю контробасили покривали переводи нелегалів та вирубки лісів Чи вирубки - даказать нада?! Чи на браконьєрство в Ужанському заповіднику без погранців виходи лягашня та дяпутати рпоблять???!Поляки та чеські єгері напряму говорять що та дичина що пішла на Закарпаття через смугу то на охтема!