Чопські прикордонники скликають прес-конференцію через обурливу заяву Ужгородського воєнкома

Чопські прикордонники скликають прес-конференцію через обурливу заяву Ужгородського воєнкома
Прикордонники Чопського загону дадуть прес-конференцію з приводу заяви Ужгородського військового комісара, яка їх обурила.

 

Раніше воєнком Микола Журавльов анонсував акцію з назвою «Вони не воювали, а рубали ліс, а ми воювали і висадимо новий». Малося на увазі, що учасники АТО будуть висаджувати ліс у прикордонній смузі Закарпаття. Там, як встановили правохоронці, за сприяння прикордонників вирубали значні площі лісів.

У прес-службі Чопського загону заявили у відповідь: "Таке висловлювання представника Збройних Сил України викликає, щонайменше нерозуміння. Миколі Журавльову варто було б особисто поглянути у вічі батькам та рідним загиблих і поранених закарпатських прикордонників, а також більше 420 прикордонникам, які брали участь або ще перебувають в районі проведення АТО. Він мав би особисто сказати їм про те, що вони «не воювали»". 

Відтак у четвер, 25 серпня, в Ужгородському прес-клубі відбудеться за участю прикордонників Чопського прикордонного загону, які брали участь в антитерористичній операції. Початок об 11:00.

 

24 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів