В Ужгороді запрацювала оновлена дитяча залізниця (ФОТО)

В Ужгороді запрацювала оновлена дитяча залізниця (ФОТО)
Після семи років занепаду до міста повернувся один із улюблених атракціонів

 

У середу, 24 серпня, в Ужгороді урочисто відкрили оновлену дитячу залізницю. Колія та вся прилела інфраструктура не працювали ще з 2009 року і були відновлені цьогоріч за ініціативи голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля. Саме йому сьогодні і випала честь бути помічником машиніста під час першої поїздки дитячого потягу. 

Офіційно перерізали стрічку і дали початок роботі залізниці Геннадій Москаль, в.о. начальника регіональної філії "Львівська залізниця” Іван Груник та Ужгородський міський голова Богдан Андріїв.

Сам потяг має два пасажирські вагони та вміщає 80 пасажирів. Працюватиме атракціон безкоштовно (сьогодні і кілька найближчих днів) і курсуватиме від станції позаду обласної філармонії до парку Підзамкового і назад. Надалі залізниця працюватиме у святкові дні із 9 до 17 години.

 

24 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Businka 2016-08-24 / 14:21:24

    Молодцы ребята!!знаю не со слов, вложили уйму времени и сил для вооплощения в жизнь и реализации данного проэкта.спасибо, от имени всех детишек , Г.Москалю и И.Груныку, так сказать, за идею.А Пушкашу О.А. и его подопечным за прекрасную и результативную организацию работы!