Що їсти на сніданок, щоб схуднути?

Що їсти на сніданок, щоб схуднути?
Дієтологи назвали ряд корисних продуктів, з яких повинен складатися ідеальний сніданок для тих, хто хоче схуднути. В першу чергу звернути увагу на корисні продукти, в яких міститься клітковина і ряд вітамінів груп А, В, С і Е.

 

Яйця

Важко уявити будь-який сніданок без яєць. Крім того, що їсти яйця вранці корисно, вони ще й сприяють ідеальній фігурі. Як? Вченими було доведено, що одне яйце містить необхідні організму білки і натуральні поліненасичені жири. Не дарма з яєць починається сніданок моделей і спортсменів.

Пшеничні висівки

Одне з найкращих джерел клітковини, яка грає дуже важливу роль для нормальної роботи травної системи і кишечника. Вітаміни, які містяться у висівках, відповідають за стан шкіри, нігтів і волосся. Тому, якщо ви хочете не тільки схуднути, але і зберегти здоров'я і красу – пшеничні висівки просто незамінні для вашого організму.

Грейпфрут

Цей помаранчевий фрукт досить часто зустрічається в багатьох популярних дієтах. І все це не просто так. Справа в тому, що грейпфрут дуже багатий вітаміном С, містить бета-каротин і є сильним антиоксидантом. Саме це сприяє боротьбі з жирами, особливо при схудненні. Також грейпфрут сприяє прискоренню обміну речовин, виводить токсини і стимулює процес травлення.

Вівсянка

Вівсяна каша є найкращим джерелом енергії і бадьорості. Ця каша багата харчовими волокнами і мінералами, які просто необхідні в той період, коли ми худнемо. Вівсяна каша – це не тільки ідеальний сніданок для тих, хто хоче схуднути, це ще й здоров'я всього вашого організму.

Печені яблука

Для того, щоб схуднути, печені яблука – це ідеальний сніданок. Більш того, основна користь яблучного десерту полягає в тому, що в процесі його приготування всі вітаміни і корисні речовини зберігаються. Також печені яблука особливо багаті калієм і залізом, які необхідні для краси і жіночого здоров'я.

 

25 серпня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Ольга 2016-08-25 / 11:52:38

    Колеги, якщо ви вже перекладаете наш текст з російської на українську дослівно, то проставляйте хоча б посилання на оригінал http://feelgood.ua/pravilnoye-pitaniye/w7khaue58pif134nzrj9-feelgood/